+36 (62) 55 20 20  |  berkertklinika@gmail.com

A Bérkert Klinika

Bérkert Klinika Újszeged legújabb magánklinikája

 

Üdvözöljük Klinikánkon!
Két fiatal orvos álmodta meg a kifejezetten erre a célra tervezett épületet, mely minden uniós szabványnak megfelel, akadálymentesített, liftes. A pácienseket recepció fogadja érkezésükkor. Kellemes környezetben, a legmodernebb eszközök között kiváló szakemberek várják azokat, akik az egészségüket fontosnak tartják.
 
Az volt a cél, hogy barátságos, kellemes környezetben fogadhassuk Önöket tapasztalt orvosokkal, kiemelkedő műszerparkkal, feledtetve Önökkel a máshol megszokott, de méltán nem kedvelt “kórházi hangulatot”. Aki a barátságos, kellemes, kulturált környezetben szeretné kezeltetni egészségügyi problémáját, aligha találhat megfelelőbb helyet, mint az újszegedi Bérkert Klinika.
 
A Klinikának saját parkolója van az udvarban, de tömegközlekedéssel érkezők számára is megközelíthető hiszen a 71-es busz (menetrend >>) pont a bejáratnál teszi le az érkezőt, és a 84-es útvonala (menetrend >>) sincs messze. Betegeink előre egyeztetett időpontban érkeznek, így a lehető legkevesebbet kell várakozniuk.